Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקערה מערבבים…
2 כוסות קמח תופח
1 סוכר וניל
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס סוכר
גרידת תפוז(לא חייב)
מערבבים היטב
בקערה נוספת..
מקציפים ביצה
ושופכים לקערת הקמח
ומערבבים היטב
משמנם תבנית
ושופכים את הבלילה
לוקחים כף ממרח שוקולד(השחר)
ושופכים באמצע העוגה לאורכה
עם קיסם מקשקשים
להבליע את השוקולד
180 מעלות
כחצי שעה

נשאר לי גנאש מעוגה אחרת
אז ציפיתי את העוגה
כשהתקררה קצת

עוגת תפוז/ שוקולד בציפוי גנאש_מתכון של יפה וקס-ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים