עוגה גבוהה רכה ועסיסית
מרכיבים
6 ביצים.
כוס וחצי סוכר.
חצי כוס שמן.
שקית סוכר וניל.
2 כוסות קמח תופח.
שקית אבקת אפיה
כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
גרידת תפוז.
כף גדושה קקאו.
כף גדושה נוטלה..
כפית גדושה נס קפה..
כף שוקולית.
הכל בכוס מדידה
אופן ההכנה
להםריד ביצים..
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב…
את החלמונים גם להקציף עם כוס סוכר לקצף תפוח…
להוסיף את השמן בזרם דק.
להוסיף קמח גרידת לימון ומיץ תפוזים לסירוגין לערבב שלא יהיו גושים…
לקפל את החלבונים לחלמונים …
לחלק ל3 קערות…
בקערה אחת לשים קקאו ונוטלה…
בקערה 2 נס קפה ושוקלית…
תבנית מס 24 או 26 לשים ניר אפיה…
לשים את קערת הוניל מעל את קערת הקקאו ומעל את הנס קפה…
לאפות ב180 עד ששיפוד יוצא יבש…
זה בערך 45 דקות.