Share with:


ללא סוכר פרווה

אופן הכנה

בשתי גרסאות גם ללא סוכר….
מרכיבים-
3 ביצים
1 כוס סוכר או תחליף סוכר
1/4 כוס סוכר חום לא חובה
1 כוס שמן
3 תפוחים גדולים ירוקים לחתוך לקוביות קטנות
1 כף קינמון
1 אבקת אפיה
1 וחצי כוסות קמח כוס 200 מ"ל
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים או שקדים טחונים
חצי כוס צימוקים לא חובה !

הכנה –
לערבב יחד בקערה אחת –בלי הקצפה!!! את כל המצרכים לפי הסדר.
לשמן 2 תבניות אינגלשקייק ולאפות 180 מעלות 40 דקות בערך.
אפשר גם בתבנית אחת בינונית .
כשמוציאים מהתנור לשפוך מייפל על העוגה או אבקת סוכר

קרדיט שרה יוסף

 

מתכוןמתכון

עוגת תפוחים בחושה עם / בלי סוכר_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים