1 וחצי כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1/2 כוס סוכר דמררה
1/2כוס סוכר רגיל
1 כוס שמן
3 תפוחי עץ גרנד סמיט או תפוח אדום חתוך. לקוביות קטנות
3 ביצים
1/2 כפית קינמון
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
1/2 כוס צימוקים
אפשרות מעל העוגה
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
1/4 כפית קינמון
1/4 כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז
1 כף סוכר דמררה או רגיל
לערבב ולהוסיף על העוגה לפני האפיה
אחרי האפיה שהעוגה מוכנה לשים מייפל על העוגה מומלץ
או :
שטרוייזל
50 גרם חמאה
3/4 כוס קמח
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
2 כפות סוכר
1/2 כפית קינמון
לערבב ולפזר על העוגה לפני האפיה
הכנה
– להכניס לקערה את כל המצרכים ולערבב היטב.
– לשים בתבנית נייר אפיה ולהוסיף את הבלילה .
להכנת השרוייזל.
– להמיס חמאה להוסיף קמח אגוזים וקינמון ולערבב היטב.
– לפזר מעל העוגה לפני האפיה.
– הכל בכוס חד פעמי שתהיה קרה 200 מ"ל.
– אפשר לאפות ב2 אינגלשקייק או בתבנית אינגלשקייק אחת גדולה .
– העוגה יוצאת מושלמת
בהצלחה
שרה יוסף