Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 ביצים
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום דמררה
1 סוכר וניל
1 כוס שמן
4 תפוחים גרנד סמית חתוכים לקוביות קטנות עם הקליפה
2 כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
1/2 כוס צימוקים
1 כף קינמון
הכל בכוס חד פעמי 200 מ"ל

קרמבל
50 גרם חמאה מומסת
1 כוס קמח
1/4 כוס סוכר
1/4 כפית קינמון

הכנה
– לשים בקערה ביצים וסוכר ולערבב מעט להוסיף את שאר המצרכים ולערבב הכל יחד .
– לרפד תבנית עם נייר אפיה להוסיף את הבלילה .
– להכין את הקרמבל הכל יחד ולפזר מעל העוגה .
– לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 35 דקות .
– לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא לקרר ולהעביר לצלחת .
– אפשר לאפות בתבנית 24 או 2 תבניות אינגלשקייק.

בהצלחה

שרה יוסף

עוגת תפוחים בחושה
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים