עוגת תפוחים בחושה..מדהימה מהמתכון של מגי נוני מרגלית
לחתוך כ3 תפוחים גדולים לקוביות לזלף מעט לימון ולהוסיף כרבע כוס סוכר. וקמצוץ קינמון ולערבב
לבצק
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
2 כפות דבש
100 גר מרגרינה רכה
חצי כוס קצפת צימחית
כוס וחצי קמח
1 שקית א.אפיה
לערבב הכל חוץ מהקמח והאבקת אפיה .
להוסיף את הקמח וא. אפיה. ולערבב .
להעביר לאינגליש קיק
השתמשתי בתבנית אינגליש קיק גדולה של החלה .
לפזר מעל את התפוחים . ולאפות כחצי שעה .
באמצע אפיה הוצאתי ופיזרתי מעל עוד סוכר כדי קבל צבע כרמל .
אפשר כמובן עם נקטרינות או משמששים