Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 ביצים
כוס סוכר
2 וחצי כוסות קמח
אבקת אפיה אחת
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 סוכר וניל
1 כף אינסטנט פודינג וניל

להקציף ביצים שלמות עם סוכר וסוכר וניל לקצף בהיר ותפוח.להוריד מהירות להוסיף לאט את השמן.להוסיף את האינסטנט. לנפות יחד את הקמח עם האבקת אפיה.להנמיך את המקסר להוסיף לסרוגין קמח ומיץ תפוזים
לשמן תבנית עם חור באמצע. לשמן היטב לחתוך תפוחים לפלחיים לסדר בתחתית התבנית מעל לפזר סוכר וניל כף קינמון.וכף סוכר חום ולשפוך את התערובת מעל.
לאפות 170 מע כ40 דק..לקרר
ולהפוך על צלחת…

עוגת תפוחים הפוכה
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים