מתכון :
5 ביצים
2 כפות חמאת שקד
1 כף חמאת בוטנים
1 כף טחינה
1 אפיה
חופן חמוציות
1 תפוח פרוס
2 שזיפים פרוסים
כפית גדושה קינמון
מיץ מ 1 תפוז
גרידת תפוז
2 כפות ריבה דיאט ללא סוכר
ו4 שקיות ממתיק לפי בחירה או ממתיק שאתם
משתמשים .
הכנה :
להפריד
חלמונים חלבונים
את הפירות לבשל בסיר עם מעט מים קינמון וכף ריבה עד שמתרכזים ולקרר.
להקציף את החלבונים עם אפייה לשים בצד
בקערה שנייה
לשים את הטחינה ,חמאת שקד ,וחמאת בוטנים ,
החלמונים ,והמיץ ,הריבה שנישארו ולערבב היטב לעיסה נוזלית להוסיף את קצף החלבונים ולערבב היטב לתערובת אוורירית .
בתבנית 26 לשים נייר אפייה משומן מעט לסדר את פלחי הפירות יפה מעל זה ליצוק את הבלילה של העוגה
להוסיף כמו בתמונה כמה פלחי שזיפים .
להכניס לתנור מחומם 160 מעלות עד שמשחים ויוצא
קיסם יבש .
טיפ : אני סיבכתי את העוגה עם הרוטב שנישאר מהתפוחים ופיזרתי מעל קוקוס בהצלחה
ושוב ברעיונות באים תודה לצירופים והטיפים של נעצה אוטומזגין אז כל הכבוד לנעמה שלנו..