לבלילת העוגה
100 גר חמאה רכה
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
4 ביצים
400 גר שמנת חמוצה 9%
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כפית קינמון
1 קופסא מילית תפוחים מוכנה-400גרם
למריחת התבנית:
2 כפות טחינה גולמית
3 כפות סומסום
הכנה:
להקציף חמאה וסוכר
בהדרגה להוסיף, כל פעם ביצה עד להטמעותה.
להוסיף, סוכר וניל ושמנת חמוצה.
להוסיף חומרים יבשים , מלית תפוחי עץ, קינמון ולאחד הכל לבלילה אחידה.
לתבנית26, למרוח טחינה, לפזר סומסום.
לשפוך את הבלילה לתבנית.
אפייה ב180 עד להזהבה.