Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מיצרכים…
4 ביצים
חצי כוס שמן
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
3 תפוחים קוביות
חצי כוס יין אדום
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס אגוזים קצוצים
גס מקומחים
2 תפוחים פרוסים
בצלוחית ניפרדת…
כף סוכר+כפית קינמון מעורבבים

מפרידים ביצים
1.מקציפים..
חלבונים.סוכר.
מוסיפים את השמן
קמח ואבקת אפיה
מערבבים קינמון וקוביות התפוחים ומוסיפים לקערה
מוסיפים
את היין ובסוף את האגוזים
משמנים תבנית שופכים את הבלילה
מסדרים מעל את פרוסות התפוחים ומפזרים מעל התפוחים מצלוחית הסוכר והקינמון

180 מעלות
כ35/40 דקות
כשמתקררת העוגה לבזוק אבקת סוכר מעל
תיהנו….
נ.ב
אפשר לא להפריד ביצים
ומים במקום יין

עוגת תפוחים יין ואגוזים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים