בכוס חד.פעמי ש.חמה
3 ביצים L
1 כוס סוכר
1/4 כוס סוכר חום (לא חובה)
1 כוס שמן
4 תפוחים חתוכים לקוביות
כפית קינמון
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
1 ורבע כוסות קמח מצה
דק לעוגות
חצי כוס אגוזי מלך או שקדים טחונים דק
ההכנה:
לערבב בכף את כל המצרכים ולצקת בשתי תבניות אינגליש
לאפות בחום בינוני או עד שקיסם יוצא יבש
בערך 40 דקות
* אחרי האפיה לשפוך מעט סילאן על העוגות
בהצלחה אסתי 💕 קרדיט למתכון של שרה יוסף