1 קילו גרם תפוחי עץ מזן סמית קלופים פרוסים לפרוסות שמונה תפוחים
3/4 סוכר מיץ לימון מלימון אחד כפית קינמון לבצק תחתית כיסוי
אחד 1/2 כוס קמח מצה
1/2 כוס קמח תפוחי אדמה כוס שמן
כוס סוכר
6 ביצים
ציפוי
כוס אגוזי מלך. קיצוצים גס
מייפל- סירופ
אופן ההכנה
קולפים וחותכים את התפוחים מוסיפים סוכר מיץ לימון קנמון מערבבים מניחים בצד
בקערת המקסר מנפים קמח מצה קמח תפוחי אדמה מוסיפים סוכר מערבבים מוסיפים ביצים שמן מאבדים לבצק רך ונעים מאוד מניחים בצד שנוזלים יספגו 20 דקות מרכיבים את העוגה בתבנית 26 עגולה מישומנית משטחים כי מחצית הבצק מעל את מילית התפוחים מניחים את שאר הבצק מעל מילית התפוחים מישרים מפזרים אגוזי מלך מעל אופים את העוגה בחום 180 מעלות שעה ורבע בדוק כשהעוגה מוכנה שפכים מפייל סירופ מעל בהצלחה סיגלית ימין