Share with:


פרווה

אופן הכנה

‏1 קילו גרם ‏ ‏תפוחי עץ מזן ‏סמית קלופים פרוסים לפרוסות שמונה תפוחים
3/4 ‏סוכר מיץ לימון מלימון אחד כפית קינמון לבצק תחתית כיסוי
‏אחד 1/2 ‏כוס קמח מצה
1/2 ‏כוס קמח תפוחי אדמה ‏כוס שמן
‏ ‏כוס סוכר
6 ‏ביצים

‏ציפוי
‏ ‏כוס אגוזי מלך. קיצוצים גס

מייפל- סירופ

 

‏אופן ההכנה
קולפים ‏וחותכים את התפוחים מוסיפים סוכר מיץ לימון קנמון מערבבים ‏מניחים בצד
בקערת המקסר ‏מנפים קמח מצה קמח תפוחי אדמה מוסיפים סוכר מערבבים ‏מוסיפים ביצים שמן מאבדים לבצק רך ונעים מאוד מניחים בצד שנוזלים ‏יספגו 20 ‏דקות ‏מרכיבים את העוגה בתבנית 26 ‏עגולה מישומנית ‏משטחים כי מחצית הבצק מעל את מילית ‏התפוחים ‏מניחים ‏את שאר הבצק מעל מילית ‏התפוחים ‏מישרים ‏מפזרים אגוזי מלך מעל אופים את העוגה בחום 180 מעלות שעה ורבע בדוק כשהעוגה מוכנה ‏שפכים מפייל סירופ מעל בהצלחה ‏סיגלית ימין

עוגת תפוחים לפסח ולכל השנה
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים