Share with:


פרווה

אופן הכנה

פרגנו זה בחינם ❤שתפו ,שימרו שעוד יהנו מהעוגה❤
אז👇

לחמם תנור,175 מעלות,חום עליון תחתון,תבנית,24.26

לשמן תבנית היטב.או להניח דף אפיה בתחתית התבנית,ורק לשמן את דפנות התבנית,
משך אפיה 35 40 דקות.שימו לב לחום התנור שלכם.כל תנור מתנהג אחרת.

4,תפוחים,לא משנה ,מתוק,חמוץ,לקלף ולחתוך לקוביות או כל צורה אחרת,
להניח בקערה ,לפזר מעל כף קינמון, להוסיף כף ורבע סוכר לבן,או חום, כף וחצי אגוזים טחונים.שפריץ של מיץ לימון,לערבב היטב להניח בצד.

לבלילת העוגה👇
שלושת רבעיי כוס שמן
1וחצי כוסות קמח, מנופה
שקית אבקת אפיה
כוס סוכר
4 ביצים בטמפרטורת החדר גודל L (.גדולות)
4 כפות מים.
תמצית וניל. כפית.

ההכנה👇
את הביצים השלמות להקציף עים הסוכר לקצף תפוח,כארבע דקות.להוסיף את תמצית הוניל,את השמן,המיים,ולבסוף את הקמח ואבקת האפיה ,לערבב עד לאיחוד הקמח,להמנע מעירבוב יתר!
רבע מכמות התפוחים להוסיף לקערה,לערבב בעזרת כף.
ליצוק לתבנית המשומנת.מעל ,לסדר בצורה מעגלית את שאר התפוחים, אפשר גם לא בצורה מעגלית,..
קחו חופן אגוזים שלמים,רסקו עים היד גס ופיזרו מעל,ליפני הכניסה לתנור.
בסיום האפיה ,שהעוגה חמימה פזרו אבקת סוכר.
הגישו עים כדור גלידה,או קצפת .יאמי😋
לשמור את העוגה ,מכוסה,❤