לבצק:
ו ורבע כוס קמח
רבע כוס סוכר
100 גרם מחמאה
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
למלית תפוחים:
4 תפוחים
2 כפות מיץ לימון
רבע כוס סוכר
כפית קינמון
קליפת לימון 1 מגוררת
לקצף:
4 חלבונים
חצי כוס סוכר
4 חלמונים
חצי כוס קמח
כפית א. אפיה
ההכנה:
בתבנית 26 משומנת לשטח את כל הבצק
לשים בקערה את תפוחים לגרד בפומפיה לאחר שסיננו אותם
מכל הנוזלים לערבב עם קינמון סוכר ומיץ לימון
לשפוך את הבלילה על הבצק
בקערה שהקצפנו את החלבונים עם הסוכר
להוסיף לה את החלמונים הקמח והאפיה
לערבב בתנועת עטיפה ולשפוך מעל התפוחים
לאפות בחום 160 45 דקות למעלה לפזר אבקת סוכר
בתאבון רוז