Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגת תפוחים עסיסית
😋פדרו באבקת סוכר
תבנית בגודל 26/24
כוס חד פעמי לשתיה קרה.
תפוחים מתוקים מקולפים. ונקיים מגרעינים. לחתןך לחצי כל תפוח. ואז לחתוך לפרוסות.
אז נצטרך👇
ארבע תפוחים גדולים
1 וחצי כוסות קמח מנופה!
כפית וחצי אבקת אפייה
כוס סוכר
3 ביצים גודל L
כף מיץ לימון
כף קינמון, 2 כפות סוכר חום
כפית תמצית ןניל
כוס שמן
לחמם תנור ל-180 מעלות.
את התפוחים שקילפנו.. מניחים בקערה . מוסיפים ,👇
כף לימון ,קינמון, ןסןכר חום.
מערבבים היטב מניחים בצד
.
בקערה שניה👇
את הקמח אבקת האפיה והסוכר לערבב ,להוסיף את הביצים ,ולערבב עים המיקסר הידני( .ביצה אחת בכל פעם)
.להוסיף את השמן ,
לערבב עים לקקן.
משמנים תבנית,בקוטר 26 /24.
יוצקים את הבלילה פנימה.
מעל הבלילה להניח את התפוחים בצורה מעגלית.
עד לכיסוי כל הבלילה.
מה שנשאר בקערה פזרו מעל.
אפיה בתנור שחומם מראש. תוכנית אפיה קוו למעלה קוו למטה.
ארבעים דקות זמן אפיה. כל תנור. תנהג אחרת
שהעוגה חמימה כסו אותה.
זהו קל ןטעים😊