75 גרם מרגרינה
75 גרם סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 ביצה
קורט מלח
200 גרם קמח
1 וחצי ק"ג תפוחי עץ
50 גרם חמאה
100 גרם סוכר
בכל פרוסה כ-270 קלוריות .
לערבב מרגרינה , סוכר , סוכר וניל , ביצה ומלח לערובת קצפית . להוסיף את הקמח וללוש במהירות . להכניס למקרר למשך שעה . לחלק את התפוחים הקלופים לרבעים.
להקציף את החמאה המומסת עם הסוכר ולשים בתבנית אפייה יחד עם התפוחים . לאפות בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 180 מעלות ל20 דקות . לכסות את התפוחים בבצק קר ולאפות 20 דקות נוספות בטמפרטורה של 220 מעלות .
ב-10 דקות האחרונות לכסות את העוגה בנייר אלומיניום . ניתן להפוך את העוגה בקלות על צלחת הגשה אם נעמיד את התבנית החמה על מטלית רטובה לדקות ספורות .
עוגה זו טעימה בעוד חמה , לכן הכניסו לתנור לפני ההגשה.