לבצק פריך :
קמח – כמה שנכנס (עד לקבלת בצק רך וגמיש)
4 חלמונים
1 כוס סוכר
קליפה מגוררת מ 1/4 לימון
1 מרגרינה
1 וחצי אבקת אפיה
***לערבב את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק רך וגמיש
לעטוף בניילון נצמד ולשלוח למקרר ל 3/4 שעה
***להשאיר בצד שליש מהבצק להמשך
למילוי:
6 תפוחים גדולים
1/2 כוס סוכר
גרידה מ 1 מלימון
1 כפית מיץ לימון
1/3 כפית קינמון
אגוזים קצוצים גס-כל אחד לפי הטעם
צימוקים – כל אחד לפי הטעם
אבקת סוכר
***לערבב הכל יחד עד לאחידות
הכנה:
לחמם תנור ל 180 מעלות
* לשטוח 2/3 מהבצק המוכן על התבנית ולחורר בעזרת מזלג
* לשים את המילוי על הבצק שבתבנית בשכבה אחידה
* מיתרת הבצק יוצרים גלילים דקים וארוכים ומניחים בצורת רשת (ראה תמונה)
* מעל לפזר עוד מעט קינמון
* לאפות בין 30-35 דקות או עד להזהבה קלה
להוציא ולפזר אבקת סוכר