מתכון
4 תפוחי עץ גרנד סמית מקולפים חתוכים לקוביות
2 כפיות קינמון
5 כפות סוכר
להשרות שעה לפני הכנת העוגה
4 ביצים מופרדות
כוס ועוד 3/4 סוכר
3/4 כוס שמן חצי כוס מיץ תפוזים
2 וחצי כוסות קמח תופח
רבע כפית מלח
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה חלמונים חצי מכמות הסוכר שמן מיץ תפוזים כפית תמצית ווניל להוסיף לאט קמח ומלח
להקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר ומאחדים את תערובת הקמח מערבבים
לשמן תבנית יוצקים לתוכה שליש מהתערובת ומעל מפזרים שליש מהתפוחים עם הנוזלים מעל שוב בצק ומעל שאר התפוחים אופים כשעה או שעה וחצי 170 מעלות