לא יכול להיות יותר טעים מזה
6 ביצים לארג׳
1כוס סוכר
1כוס שמן חצי
כוס מים חמים
חצי כוס מים קרים
חצי כוס קקאו,
2 וחצי כוסות קמח
אבקת אפיה 1,
כפית מחוקה סודה לשתיה,
500 גרם שמנת מתוקה
שני כפות אינסטנט פודינג וניל
שני כפות סוכר חצי כוס חלב
לקישוט
200 גרם שוקולד מריר
נייר אפיה
אופן ההכנה
להפריד ביצים להקציף את החלבונים לקצך בהיר להוסיף סוכר ,סוכר וניל בהדרגה להוסיף את החלמונים , את השמן בהדרגה, בקערה נפרדת נערבב קקאו אם חצי כוס מים חמים וחצי כוס מים קרים ,לערבב שלא יהיו גושים ,זה מה שנותן את הטעם של השוקולד ,
להוסיף חצי מיכמות הקאקו לקערה של החלבונים ,, שליש קמח מעורבב עם אבקת סודה לשתיה,אבקת אפייה ,ושוב קקאו וקמח לערבב עד שהקמח נטמן, לשמן תבנית מספר 26 ,לאפות את העוגה על חום 180 מעלות ,40 דקות בדוק כל אחת והתנור שלה לבדוק שקסאם יוצא יבש ,שהעוגה מוכנה לקרר טוב טוב ,בינתיים נכין קישוט לעוגה ניקח נייר אפיה לשים על השיש נמיס שוקולד במיקרוגל לשים בשקית זילוף, נקשקש על הנייר צורות שרוצים להכניס למקפיא ,בינתיים נכין ,קרם לעוגה להקציף שמנת מתוקה אינסטנט פודינג וניל, חלב
סוכר לשים בצד,העוגה קרה לחתוך את העוגה לשלוש שכבות לצפות שיכבה ראשונה בקרם לכסות שיכבה שניה ושלישית לצפות את העוגה מסביב להוציא את השוקולד מהמקפיא לקשת מסביב ויש לכם עוגה מאוד יפה וטעימה מי צריך יותר מזה