מצרכים :
4 ביצים
2 שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר 100 גרם
1 אינסטנט פודינג שוקולד
5 וחצי כפות סוכר .
שלב ראשון :
שופכים שמנת מתוקה לסיר קטן מוסיפים את השוקולד מריר שמים על הגז עד שימס ואז מכניסים למקרר לכמה שעות טובות , אני שמתי בערך 5 שעות
ממש לפני שמוציאים מהמקרר נעבור לשכבה הראשונה של העוגה :
מפרידים ביצים , מקציפים את החלבונים עם 3 כפות סוכר מוסיפים את החלמונים ( הצהוב) ומקפלים לאט לאט ואז מוסיפים גם את האינסטנט פודינג וממשיכים לקפל לאט לאט , יוצקים לתבנית ( עדיף עגולה גודל בינוני ) ולתנור 20 דקות .
בינתיים מוציאים את העיסה ששמנו במקרר מקציפים לקצף קשה .
שכבה שניה :
כשהעוגה יוצאת מהתנור מחכים כמה דקות ( רק להצטננות קלה ) ושופכים את העיסה שהקצפנו מעל .
שכבה שלישית :
מקציפים שמנת מתוקה עם 2וחצי כפות סוכר ומורחים מעל השכבה השניה .מעל אפשר לפזר קצת שוקולד מריר מגורד או קוקוס או כל מה שאוהבים ❤️