Share with:


טבעוני פרווה

אופן הכנה

שכבה ראשונה:
לטחון במעבד מזון כוס אגוזי מלך וכוס שקדים
להמיס בקערה גדולה:
על אש נמוכה – 100 גרם שוקולד מריר 85 אחוז
2 כפיות קקאו
כפית סילאן
4/3 כוס משקה שקדים
לשפוך את שוקולד על אגוזים טחונים ולמרוח על תבנית כשכבה ראשונה

שכבה שנייה:
14 תמרים מגולענים גודל בינוני
כוס קשיו טבעי
כוס אגוזי מלך
חצי כוס גרעיני חמניה
לטחון במעבד מזון ולהוסיף:
2 כפות חמאת אגוזי לוז
2 כפות חמאת שקד מלא
לערבב ולשים מעל שכבה ראשונה
(אפשר לבחור ממרח אחיד או אחר בכיף)

שכבה שלישית :
להמיס בקערה גדולה:
על אש נמוכה – 100 גרם שוקולד מריר 85 אחוז
2 כפיות קקאו
כפית סילאן
4/3 כוס משקה שקדים
כף חמאת בוטנים
לשים כשכבה שלישית
לציפוי וליופי מעל העוגה לשים 2 כפיות פתיתי קוקוס!

 דיאנה בן צבי
מנטורית להצלחה והגשמה אישית, מאסטר ב-NLP,מאמנת לאורח חיים בריא וכושר

עוגת 3 שכבות – שוקולד מריר קקאו, אגוזים, חמאת שקדים_מתכון של דיאנה בן צבי- מאסטר מתכונים
דיאנה בן צביספר המתכונים של
מתכון של

דיאנה בן צבי

8 מתכונים