שכבה ראשונה:
לטחון במעבד מזון כוס אגוזי מלך וכוס שקדים
להמיס בקערה גדולה:
על אש נמוכה – 100 גרם שוקולד מריר 85 אחוז
2 כפיות קקאו
כפית סילאן
4/3 כוס משקה שקדים
לשפוך את שוקולד על אגוזים טחונים ולמרוח על תבנית כשכבה ראשונה
שכבה שנייה:
14 תמרים מגולענים גודל בינוני
כוס קשיו טבעי
כוס אגוזי מלך
חצי כוס גרעיני חמניה
לטחון במעבד מזון ולהוסיף:
2 כפות חמאת אגוזי לוז
2 כפות חמאת שקד מלא
לערבב ולשים מעל שכבה ראשונה
(אפשר לבחור ממרח אחיד או אחר בכיף)
שכבה שלישית :
להמיס בקערה גדולה:
על אש נמוכה – 100 גרם שוקולד מריר 85 אחוז
2 כפיות קקאו
כפית סילאן
4/3 כוס משקה שקדים
כף חמאת בוטנים
לשים כשכבה שלישית
לציפוי וליופי מעל העוגה לשים 2 כפיות פתיתי קוקוס!
דיאנה בן צבי
מנטורית להצלחה והגשמה אישית, מאסטר ב-NLP,מאמנת לאורח חיים בריא וכושר