Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון מדוייק של נוף עתמאנה איסמאיל
2 כוסות קמח
קורט מלח
2 כפות קורנפלור
1 כף סוכר
1 כפית שמרים
1 כף סירופ סוכר
1 ו 1/3 מים פושרים.

סירופ :
1 כוס סוכר
1/2 כוס מים
1 כפית ממיץ לימון
מרתיחים ומערבבים ל 2 דקות ומורידים מהאש.


מערבבים בקערה ביד את כל היבשים ומוסיפים את כף הסירופ ובהדרגה את המים.
צריך לצאת בצק נוזלי.
לשים את הבצק 5 דקות.
מתפיחים לשעה.
אחכ מוציאים את האויר בלישה.
מרתיחים שמן עמוק ושמים את כל הבצק שיצא בשקית זילוף.
לוחצים על השקית ועם מספריים חותכים את הבצק כל פעם לשמן.טובלים את המספריים בשמן כדי שלא יידבק הבצק.
מערבבים את הכדורים כל הזמן בשמן עד להזהבה עדינה.מוציאים לנייר סופג ל 5 דקות ומחזירים לשמן להזהבה סופית.
כשמסיימים טובלים בסירופ.

עוואמה קראנצי בטירוף ומלא דבש🍯_מתכון של סמדר ואלי וקנין – מאסטר מתכונים
סמדר ואלי וקניןספר המתכונים של
מתכון של

סמדר ואלי וקנין

40 מתכונים