Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 כוסות קמח מנופה
כפית וחצי שמרים
2 כפות קורנפלור
כף סוכר
1.5 כוסות מים פושרים
קורט מלח

לסירופ :
מכינים את הסירופ בזמן שהבצק תופח
כוס סוכר
חצי כוס מים
2 כפות מיי ורדים .לפי בחירתכם
חצי לימון

אופן הכנה :
מערבבים בקערה מים שמרים וסוכר
מחכים 10 דקות מכוסה
מוסיפים את הקמח והמלח והקורנפלור
למשך מספר דקות עד קבלת בצק חלק בלי גושים .
מכסים עם ניילון ניצמד למשך שעה .
מעבירים לשק זילוף חותכים עם מספריים לשמן עמוק מטגנים פעם אחת.. מוציאים למסננת ומטגנים שוב עד הזהבה.מעבירים למסננת וישר לסירופ. כאשר הסירופ קר והעוואמה חם.
בהצלחה 🌹🌹

טלפון להזמנות : 054-744-6518

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖

עוואמה 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים