Share with:


פרווה

אופן הכנה

לתחתית שרוול ביסקוויטים
עם 70 גרם מחמאה רכה.
(העוגה פרווה)
לשכבה האמצעית 2 מיכלים שמנת מתוקה צמחית .
+2 אינסטנט פודינג וניל.
לשכבת הציפוי:
שקית ג'לי תות
חופן תותים.
כוס סוכר.
לרסק את הביסקוויטים להוסיף מחמאה מומסת ולשטח בתבנית עגולה.
להקציף שני מכלי שמנת מתוקה עם 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל.
לצקת על הביסקוויטים וליישר.
לבשל כוס סוכר, תותים ואת הג'לי עם רבע כוס מים רבעהשעה עד שנהפך להיות סמיך וריבתי לצנן ולצקת מעל הקצפת.
להקפיא שעתיים
ולשלוף מהתבנית

עונת תותים פרווה🍓🍓🍓_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

266 מתכונים