בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים
המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)
המצרכים:
4 חלקי עוף
8 תפוחי אדמה (קלופים ופרוסים עד לפני הסוף)
לציפוי:
1 כף שום כתוש
4\1 כוס שמן זית
2\1 כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
4 גבעולי רוזמרין
ההכנה:
לשים את תפוחי האדמה בסיר עם מים וקמצוץ מלח ולבשל עד ריכוך קל..
לכבות להבה, לסנן את תפוחי האדמה מהמים ולהניח אותם בתבנית מרופדת
בנייר אפייה..
במחבת מחומם עם כף שמן זית לשזף מעט את חלקי העוף ולהעביר לתבנית.
להוסיף למחבת החם
1 כף שום כתוש
4\1 כוס שמן זית
2\1 כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
2 גבעולי רוזמרין
לתת לכל המשרה חימום של דקותיים ולמרוח את תפוחי האדמה והעוף
המונחים בתבנית..
בקצוות התבנית להוסיף פה ושם כפית מלח גס
להניח מעל תפוחי האדמה את 2 גבעולי הרוזמרין שנותרו
לאפות על חום 180 מעלות צלזיוס כ- שעה או עד השחמה יפה..
זה טעים!
כל הזכויות שמורות C