Share with:


בשרי

אופן הכנה

אני לא יכולה להסביר את האהבה שלי למנה הזו, מאז שאני זוכרת
היו היתה מסעדת "פיקנסין", אי שם בשנות ה90'
שהייתי נערה,אחותי וגיסי היו לוקחים אותי (יותר נכון הייתי מתחננת שייקחו אותי) לאכול שם.
ומאז ועד היום זו מנה אהובה עליי. מעלה אצלי זכרונות לילדות מאושרת ולרגעים שעושים נעים בבטן.
היא כל כך אהובה שעד היום מגישים אותה בכל מקום 🤗
תהנו מהמתכון
ותפרגנו לי בלייק👍
מתכון
😎למשרה-
500 ג' חזה עוף פרוס לרצועות עבות
2 כפות רוטב סויה
2 שיני שום כתושות
להניח בקערה את חזה העוף,הסויה והשום
להשרות כחצי שעה במקרר
😎לבלילה –
1 כוס קמח לבן
½ כפית מלח
1 ביצה
¼ כפית פפריקה מתוקה
1 כפית סויה
1 כוס מים קרים
1 כפית אבקת אפייה
½ כפית סודה לשתייה
לערבב את כל מרכיבי הבלילה לתערובת אחידה ולהניח בצד ל10 דקות.
לחמם סיר עם שמן עמוק,
לטבול את חתיכות העוף בבלילה ולטגן משני הצדדים
(לא להעמיס חתיכות בסיר כי הציפוי עוד מתנפח).
להוציא למסננת.
😎לרוטב –
מעט שמן לטיגון
1 בצל חתוך לחתיכות עבות
1 גמבה חתוכה לחתיכות עבות
4 שיני שום כתושות
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
1 כוס רוטב צ'ילי מתוק
5 כפות רוטב סויה
½ כפית קמח מומס ב1 כוס מים
מיץ מלימון אחד
גרידה מלימון אחד
2 גבעולי בצל ירוק
בווק או מחבת גדולה לטגן את הבצל, הגמבה והשום.
להוסיף את שאר המרכיבים ולהביא לרתיחה.
להוריד מעט את האש ולהוסיף את העוף המטוגן
🔥מומלץ להגיש על אורז
אהבתם?? שתפו עם החברים והמשפחה ❤

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב