Share with:


בשרי

אופן הכנה

4 כרעיים
5 תפו"א חתוכים לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות
ראש שום כתוש
צרור כוסברה קצוצה
3 ענפים של רוזמרין קצוץ
חצי כוס סילאן טבעי
כפית פלפל שחור גרוס
כף פפריקה מעושנת
כפית כורכום
כפית מלח
רבע כוס שמן
3/4 כוס מים

אופן הכנה:
בקערה שמים את כל התבלינים
ועשבי התיבול ומערבבים הכל . מלבד הבצל תפו"א והעוף.
בתבנית מסדרים את התפוא והבצל
יוצקים רבע מכמות הרוטב על התפוא מערבבים מעט.
לוקחים את העוף ומורחים אותו עם הרוטב ומסדרים מעל התפוא
את שאר הרוטב יוצקים על הכל.
מכסים עם נייר כסף מכניסים לתנור לשעה 180 מעלות.
לאחר שעה מורידים את הנייר כסף. וממשיכים חשוף לעוד 40 דקות עד הזהבה.. לשמור שלא יצא שרוף.
בהצלחה 🌹🌹

עוף בסילאן ,עשבי תיבול ותפו"א_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים