Share with:


בשרי

אופן הכנה

מתכון לעוף בשום לימון ודבש:
מצרכים ל-6 מנות:
6 כרעיים שלמים נקיים ושטופים
לימון שלם פרוס לעיגולים
ראש שום שלם חצוי לרוחבו
8 כפות דבש
מלח
פלפל שחור גרוס
פלפל לימון-ניתן להשיג בכל חנות תבלינים למי שאין יכול לוותר ולשים רק פלפל גרוס
כף תבלין טוסקנה
חצי כף רוזמרין מיובש
רבע כוס שמן זית
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל התבלינים עם השמן זית לעסות הייטב את הכרעיים ברוטב לסדר בתבנית
2. לפזר פרוסות לימון ולהניח את השום החצוי , רצוי להשאיר לילה במקרר.
3. להכניס לתנור שחומם מראש ב-200 מעלות כשעה עם רדיד אלומניום,להסיר כיסוי ולצלות עוד כ-10 דקות עד להשחמה.בתאבון.
וכמו תמיד תודה לחופית הבשלנית שלנו על העזרה במתכון וצילום התמונות….

עוף בשום לימון ודבש_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים