Share with:


בשרי

אופן הכנה

מרכיבים:
4 כרעי עוף
3 כפות רכז רימונים
1/3 כוס דבש
2 כפות סויה
1/3 כוס שמן קנולה
2 שיני שום כתושות
מעט ג'ינג'ר מגורר
עלה דפנה
מל"פ (מלח-פלפל)
גילה – פירות יבשים
*מומלץ להוסיף ירקות כמצע לחלקי העוף.

אופן ההכנה:
*מערבבים את כל החומרים בקערה ומכינים מישרה.
משרים את הכרעיים, המחולקות לשוק וירך, למשך יממה.
*מניחים את חלקי העוף בתבנית אפיה ומכסים בנייר כסף,
אופים את העוף ב-180 מ' כחצי שעה עד 40 דקות.
*מסירים את נייר האלומיניום, מעלים את חום התנור ל-220 מ' ואופים כ-10 דקות או עד שמשחים…(לא לייבש)

עוף בתנור על מצע ירקות ובטעם נפלא לראש השנה_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים