Share with:


בשרי

אופן הכנה

4 כרעיים מחולקים
2 בצלים
200 גרם שזיפים מיובשים ללא גלעינים
200 משמש מיובש
כוס אגוזי מלך
כוס קשיו
תפוחי אדמה


לרוטב
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס סילאן
פלפל שחור
מלח


אופן ההכנה
לטגן את הבצל פרוס
להוסיף את כל הפירות כולל האגוזים לכבות את האש
לקלוף תפוחי אדמה להניח בקערה לשפוך את כל תערובת הפירות על תפוחי האדמה
לסדר את הכרעיים בתבנית או סיר עם מכסה עמיד בחום לשפוך את התערודת על העוף להוסיף כוס וחצי מים להכניס לתנור 200 מעלות לשעה להנמיל ל150 מעלות ולהשאיר עוד שעה

בהצלחה

עוף בתנור עם פירות יבשים
אילנה אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

אילנה אוחנה

16 מתכונים