לסדר בתבנית 3 כרעיים שלמות חוצים לחצי שוטפים טוב ומנקים משאריות שומן
בקערה שמים 2 כפות סילאן,3 כפות רוטב סויה,2 כפות רוטב טריאקי,2 כפות רוטב צ'ילי,4 כפות יין אדום מתוק(לקידוש),מלח פלפל שחור גרוס לפי הטעם,2 כפות שמן זית,מוסיפים בצל גדול חתוך לרצועות,רבע כוס צימוקים שחורים,רבע כוס חמוציות,4 תאנים יבשות חצויות,5-6 מישמיש מיובש,5-6 שזיפים מיובשים ללא גלעין,וכפית קינמון.לערבב את מרכיבי הרוטב עם הבצל והפירות יבשים ולשפוך על העוף ולעסות אותו עם הרוטב.רצוי להכין ערב לפני ולהשאיר את העוף במקרר עם הרוטב לספיגת טעמים.
לפזר שומשום לפני ההגשה
פלחי בטטה בתנור:
לקלף 3 בטטות לחתוך לחצי וכל חצי לשני חלקים לאורך כך שיצאו פלחים ארוכים,
לחתוך בצל גדול לרצועות לשים על הבטטות,בקערה לשים 2 כפות סילאן,2 כפות רוטב סויה,2 כפות רוטב צ'ילי,2 כפות שמן זית,מלח פלפל שחור גרוס לטעמכם,לערבב הכל יחד לשפוך על הבטטות ולערבב.
לאפות בתנור בחום 200 כאשר התבנית מכוסה ברדיד אלומניום ובעשר דקות אחרונות להסיר את הכיסוי לקבלת צבע שזוף.לפני ההגשה לפזר שומשום