לכניסה לאינסטגרם שלי – לחצו כאן
הנייד שלי : 052-6694613
✨ ריח מטריף, מראה מלכותי וטעם בלתי נשכח! ✨
מצרכים:
🍗 שוקיים וכרעיים
🥬 שומר גדול, חתוך גס
🍊 תפוז פרוס דק
למרינדה:
🍊 מיץ תפוזים סחוט טרי
🍊 גרידת תפוז מתפוז שלם
🧄 שיני שום כתושות
🫚 ג'ינג'ר מגורד
🫒 שמן זית
🍯 סילאן
🍷 רכז רימונים
🍯 דבש
🧂 מלח
⚫ פלפל שחור
🍋 מיץ מלימון
🌶️ פלפלים חריפים קצוצים
אופן ההכנה:
משרים את העוף במרינדה כחצי שעה במקרר.
מפזרים את השומר בתחתית סיר רחב או תבנית.
מסדרים את העוף מעל בצורה יפה.
שופכים את כל המרינדה ומניחים מעל את פרוסות התפוז.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש ל־180° כשעה.
מסירים את הכיסוי ואופים עוד קצת עד שהעוף זהוב ועסיסי.
חג פסח נעים
אם הכנתם – תייגו אותי, אני חייבת לראות איך יצא לכם