6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים גס
4 חלקי עוף
2 בצלים
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף כרכום
1 כף מרק,בצל
1/2 כפית קינמון
אופן ההכנה….
לטגן 2 בצלים עם 5 כפות שמן ולהוסיף את חלקי העוף לערבב ולהפוך את העוף לצד השני …
להוסיף את התפוחי האדמה ולתבל כרכום מלח פלפל קינמון ולערבב להוסיף 2 וחצי כוסות מים
לבשל על להבה נמוכה כ40 דקות להוסיף מרק בצל מהול במעט מים קרים ולנער את הסיר הייטב
להמשיך בישול עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב..ולהגיש..