Share with:


בשרי

אופן הכנה

בסוטאז' פרוסות עגבניות .פלחים של גמבה 2 חופנים פול ירוק. לי יש מפסח במקפיא ..ראש שום קלוף שיניים שלמות וחצי צרור כוסברה עם כל הגבעולים .לסדר לשים שמן פפריקה מתוקה נהיה צבע אדום יפה להניח עוף מעל הירקות לפזר חצי צרור כוסברה* קצוצה מים חמים עד חצי מגובה העוף להרתיח.* ולהנמיך להבה עד שמצטמצמים הנוזלים

בהצלחה*💜לאה💜

טעים. טעים

עוף  כמו דג מרוקאי_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים