המתכון⬇️
עוף טרי שלם ונקי, מוכן למילוי.
3 ראשי שום שלמים מפורקים לשיניים, אפשר עם הקליפה.
עלי מרווה טריים שלמים
1 לימון חתוך לקוביות (עם הקליפה)
2 כפות תבליני עוף בגריל
1 כף מלח
חצי כוס שמן זית
ממלאים את העוף בשיני השום, המרווה, והלימון החתוך. תופרים היטב את העוף.
מערבבים את התבלינים ושמן הזית.
מורחים את העוף מכל הכיוונים בתערובת התבלינים ומשרים כ-4 שעות.
מחממים תנור ל-250 מעלות.
מכניסים לתנור חם מאוד לכחצי שעה תוך כדי כך שהופכים את העוף מדי פעם.
מורידים את חום התנור ל-170 מעלות וממשיכים לאפות עוד כשעה.
בהצלחה ובתאבון 💖