עוף שלם
חצי כוס אורז מבושל חצי בישול.
1 בצל חתוך לקוביות ומטוגן.
3 פרפרים כבד עוף צלוי.
חצי כפית בהרת
חצי כפית כמון
מלח פלפל לפי טעמכם.
7 תפו"א חתוכים לקוביות.
למריחה על העוף.
רבע כוס שמן.
כפית כורכום
כפית פפריקה
מלח פלפל.
אופן הכנה:
חותכים לקוביות את הכבד.
מערבבים את האורז הכבד והבצל מתבלים.
ממלאים את העוף.
מתבלים את העוף
מניחים את העוף במרכז.
מתבלים את תפו"א.
פפריקה כורכום מלח ופלפל ומעט כמון. ורבע כוס שמן. מפזרים בצדדים.
מוסיפים כוס מים.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 220 מעלות למשך שעה.
מורידים ל 160 לעוד 40 דקות מכוסה.
בהצלחה 🌺🌺🌺