לשפוך מים רותחים על העוף לפני המילוי .לטגן 1 בצל קצוץ ולהוסיף מעט בשר טחון ולפרק עם מזלג עג לבישול ופירוק הבשר.להוסיף רבע צרור כוסברה ופטרוזיליה קצוצים חופן צנוברים 4 שיני שום כתושים רבע כפית פלפל שחור,רבע כפית קארי ומלח (לא לוותר)הריח בבית נדיר וכוס וחצי אורז וכוס מים .לבשל על הגז עד לבישול חלקי של האורז.למלא את פנים העוף ולהרים את העור בגוף העוף ולמלא גם שם.לציפוי העוף : כפית פפריקה ,חצי כפית כורכום ,חצי כפית קארי 4 שיני שום טריים וכתושים ,רבע כוס שמן זית זילוף של סילאן ומלח .לעסות את העוף טוב טוב ולהכניס לתנור על 180 מעחות עד להשחמה יפה ❤