מצרכים:
1 בצל גדול קצוץ לקוביות
4-6 יח' שוקי עוף או 12 יח' פילה עוף
1 עגבנייה קלופה וחתוכה לקוביות
חצי חבילת אפונה של סנפרוסט
חופן כוסכרה או פטרוזליה קצוצה
חצי כפית כורכום
כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור גרוס
2 כוסות מים רותחים מעורבבחם עם כף מרק עוף.
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עם רבע כוס שמן עד להזהבה.
להוסיף חצי כפית כורכום וכף פפריקה מתוקה ולערבב.
לטגן את חלקי העוף משני הצדדים דקה מכל צד עד שנצבעים.
להוסיף את האפונה שהיא שטופה ומסוננת
לפזר את העגבניות.
לתבל במלח מעט ופלפל שחור גרוס.
להוסיף 2 כוסות מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף.
לבשל בלהבה בינונית ,כעבור 20 דקות חצי שעה,להסיר מכסה לפזר את הירק ולנענע את הסיר ולהמשיך לבשל ללא מכסה עד לריכוך העוף .
נשארו לי קצת מהקציצות שהכנתי אז הוספתי כמה לאחר שהרוטב רתח.