Share with:


בשרי

אופן הכנה

לשטוף ולנקות טוב את כרעי העוף,במחבת לסגור את העוף ע"י טיגון עם מעט מלח גס ופלפל שחור 3 דקות מכל צד

להוציא לצלחת ,באותו סיר לחתוך 2 בצלים גדולים לרצועות
לאדות עד להזהבה

לסדר את כרעי העוף מעל הבצל,בכוס לערבב 2 כפות פפריקה מרוקאית בשמן,חצי כפית כורכום,מלח פלפל שחור,ורבע כוס שמן ליצוק לתןך הסיר
להוסיף 3/4 כוס מים להביא לרתיחה להנמיך להבה ולבשל עם מכסה סגור
כעבור חצי שעה להוסיף עגבניה קלופה וחתועה לקוביות ולהמשיך לבשל עד להצטמצמות הנוזלים לגמרי

הרוטב צריך להיות רק מבצל ועגבניה כמו ריבה

עוף עם בצל
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים