Share with:


בשרי

אופן הכנה

מרכיבים
חלקי עוף או שוקים כמספר הסועדים.
2 בצלים חתוכים לרצועות
3 שיני שום.
צרור עלי מנגולד עם הגבעול.
קופסא גרגירי חומוס משימורים או סנפרוסט.
מלח.
פלפל שחור.
כורכום.
אבקת מרק עוף.
מיץ מלימון שלם.

אופן ההכנה
להזהיב את הבצלים בשמן להוסיף את השום ולערבב..
להוסיף כפית כורכום לערבב..
להוסיף את העופות ולהשחים מכל צד
להוסיף את עלי המנגולד והגבעולים.
חתוכים גס..
להוסיף את החומוס תבלינים
לכסות במים..
לבשל שעה על להבה נמוכה..
מידי פעם להשקות מהרוטב..

לקראת סוף הבישול לסחוט את הלימון

עוף עם עלי מנגולד וחומוס בטעם חמצמץ
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

131 מתכונים