לבצק :
1/2 קילו קמח
כפית שטוחה אבקת אפיה
1/4 כפית שמרים יבשים
1/4 כפית מלח
2 וחצי כוסות מים חמימים (חד פעמי לשתיה חמה)
לעבד בוו גיטרה או ידני חשוב שלא יהיו גושים רצוי לסנן .
למילוי ..לקלות :
1 כוס אגוזי מלך
1 כוס שקדים לטחון לדק
חצי כוס אבקת סוכר
חצי כפית קינמון
לסירופ :
כוס מים
כוס סוכר
5 טיפות מי ורדים
פרוסת לימון לבשל עד להסמכה
לחמם מחבת חמה למרוח מעט שמן ולנגב בניר סופג .לשפוך מהבלילה עם מצקת לעיגול דק ולא להפוך עד שהבצק מוכן .למלא במילוי ולסגור (הוא נסגר בקלות אל חשש)לטגן במעט שמן ולטבול בסירופ או לזלף ולקשט בפיסטוק טחון.