כוס מידה קרה.
3 כוסות סולת
כפית וחצי שמרים
1 כוס קמח
2 סוכר וניל
כף מיי ורדים
כוס מים פושרים
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
אופן הכנה:
בקערה מערבבים עם כף עץ את היבשים.
מוסיפים מים ומיץ תפוזים עד קבלת תערובת אחידה.
מכסים עם ניילון ניצמד
לרבע שעה.
בזמן הזה נכין את הסירופ.
1 ק"ג סוכר
חצי ליטר מים
חצי תפוז סחוט
וחצי שמים בסירופ
מרתיחים 20 דקות
מחממים שמן עמוק בגובה 4 ס"מ.
מעברים את הבצק לשק זילוף עם צנטר בינוני
משונן.
מזלפים לשמן עד קבלת צבע זהוב יפה.
טובלים בסירופ למשך דקה וחצי.
מגישים עם פיסטוק גרוס.
בהצלחה 🌺🌺🇮🇱🇮🇱