Share with:


בשרי

אופן הכנה

למילוי:
רוחצים אורז על מסננת מעבירים לקערה
קוצצים פיטרוזיליה, עגבניות ובצל מוסיפים לקערה.
מוסיפים שמן ותבלינים:
מלח
מלח לימון
פלפל שחור
גריל עוף
מרק עוף
פפריקה אדומה
רסק עגבניות
מערבבים טוב. פורסים עגבניה או תפוח אדמה ומסדרים בתחתית הסיר, מעל אני שמה עוף מפורק או בשר.

בצלים את לוקחת שלוש ארבע יחידות גדולות מקלפת עושה פס עם סכין עד החצי מכניסה לשקית שחורה מיקרוגל שמונה דקות.
מוציאה מעבירה למסננת ופותחת אותם מתחת למים קרים וממלאת אותם במילוי ומגלגלת עד שנסגר ומסדרת מסביב לעוף
מוציאה את העלים מהצנצנת ומתחילה לגלגל. שמסיימים מכסים את הסיר בצלחת כבדה מוסיפים מלח ומלח לימון וכף רסק עגבניות, ממלאים במים רתוחים ומרתיחים שעה על הגז. אחרי שעה משאירים על אש נמוכה או מכניסים לתנור או על פלטה שעתיים שלוש.

* עלי גפן טריים מרתיחים מים בסיר על הגז ומכניסים חלק מהעלים להרתחה עד שהצבע הירוק הופך לחום ומעבירים למסננת…

עלי גפן ובצלים ממולאים
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים