Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים:
עלי גפן (אין לי מושג בכמויות או משקל)
3 בצלים גדולים חתוכים עד האמצע
(להרטיח 10 דקות )

למילוי:
כוס וחצי אורז
1/4 ק"ג בשר מ"ס 2 חתוך לקוביות
עגבניה גדולה חתוכה לקוביות
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית בהראט
1 כף פפריקה
4 כפות שמן
לערבב הכל יחד

לרוטב:
3 כפות שמן
כף גדושה רסק עגבניות
כפית מלח לימון
כפית מלח
כף פפריקה מתוקה
1 כוס מים רוטחים

אופן ההכנה :
1 לוקחים סיר רחב וקצת עמוק
שמים 3 כפות שמן
ומתחילים עים הבצל ממלאים מגלגלים ומסדרים יפה בסיר
לאחר מכן ממלאים את העלי גפן ומסדרים יפה על הבצל
2 שמים בקערה את חומרי הרוטב מערבבים הייטב ושופכים לסיר מוסיפים מים רוטחים עד גובה התבשיל
3 מתחילים לבשל על אש גבוהה ושמתחיל לרטוח מנמיכים וסוגרים מיכסה עד אידוי כל
הנוזלים
4 לוקחים מחבת שמים 2 כפות שמן מחממים הייטב ושופכים על עלי הגפן המבושל

עלי גפן ובצל ממולאים
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים