חולטים עלי גפן במים רותחים. ומצננים במי ברז.
המלית:
1 כוס אורז (כוס חד פעמי קר)
חצי קילו בשר
1 כף רסק
2 כפות שמן
רבע כוס מים
מלח ופלפל שחור
מערבבים את המלית וממלאים את העלים: מניחים את עלי הגפן החלוטים על משטח עבודה.. מניחים בתחתית העלה כף מלית ומגלגלים תוך קיפול ומניחים בסיר.
מכסים תחתית של סיר רחב בשמן מניחים את העלים הממולאים בשכבה אחידה ומאדים כחצי שעה על אש קטנה
להוסיף 4/5 שיני שום חתוכים
לרוטב:
2 לימון סחוט
1 כף מלח שטוחה)
3 או 4 כפות סוכר
2 כפות גדושות של רסק עגבניות
3 כוסות מים
לטעום טעמים ולשפר
להוסיף לסיר עד לכיסוי הממולאים עד מעל גובהם.
מביאים לרתיחה עדינה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעתיים על אש קטנה