2 צרורות עלי מנגולד טריים
6 נתחי פרגית
2 בצלים בינוניים
6 פטריות יער גדולות
1 כף חמאת בוטנים
2 כפות קמח קוקוס
2 ביצים
מלח
פלפל לבן/ שחור.
שמן זית,
אופן ההכנה
שוטפים היטב את עלי המנגולד, מייבשים על מגבת וחותכים את הגבעולים הלבנים לשימוש אחר( מרק, פשטידות , תוספת לאומלט ועוד)
תערובת המילוי.
לשטוף היטב, לייבש ולקצוץ לחתיכות קטנות את נתחי הפרגיות.
להוסיף לקערה
1 בצל קצוץ
2 ביצים
קמח קוקוס
תיבול
וחמאת בוטנים.
לערבב היטב את תערובת בשר הפרגית, להניח כמות כף וחצי בערך בבסיס עלה המנגולד, לקפל מהצדדים ולהמשיך את גלגול העלה עד הסוף.
כשמסיימים את גלגול העלים מכינים את המצע לבישול.
בסיר שטוח הניחו לרתיחה קלה, 4 כוסות מים בערך,
1 בצל קצוץ, פטריות פרוסות, שמן זית ומעט תיבול מלח ופלפל.
בשלב הרתיחה להניח בעדינות את מעטפות עלי המנגולד ולבשל עד צמצום הנוזלים.
נסו ותהנו.
באהבה❤❤
מרים