Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)

מצרכים:

כ- 40 עלי מנגולד (חלוטים במים רותחים, שטופים ומסוננים)
2 כוסות אורז
250 גרם בשר טחון
2 בצל קצוץ
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כוס עגבניה מגוררת
1 כפית פלפל שחור
1 כף אבקת מרק עוף
2 כפות שמן
לרוטב:
מיץ מ- 2\1 לימון
4\1 כוס שמן
1 כף רסק עגבניות
1 כף אבקת מרק עוף
1 כפית פלפל שחור,
מלח לפי הטעם,
1 ליטר מים
(לערבב הכל בקערה)
ההכנה:
במחבת עם שמן חם לאדות היטב את הבשר הטחון עם הבצל..ולצנן
בקערה לשים את האורז, הבשר הטחון המאודה, פטרוזיליה, עגבנייה מגוררת, פלפל שחור וא. מרק עוף ולערבב הכל יחד.
למלא כל עלה מנגולד בכף מהמילוי, לקפל משני הצדדים להדק ולגלגל את העלה..
להניח בסיר מעל מצע טבעות בצל.. להצמיד את הממולאים ולשפוך מעל את הרוטב..
(להניח מעל הממולאים צלחת שתשמור על הממולאים שלא יפתחו בזמן הבישול)
להביא לרתיחה ולהנמיך להבה.. לבשל על אש נמוכה כ- 45 דקות.
כל הזכויות שמורות C