Share with:


פרווה

אופן הכנה

פשוט וקל להכין
מיקס של פיצוחים מעט קלויים ושבורים לגס
כ100 גרם שקדים
100 גרם אגוזי מלך
100 גרם קשיו
100 גרם פיסטוק או כל מה שאתם אוהבים
כף קינמון
3 טיפות מי ורדים
3 טיפות תמצית שקדים
רבע כוס סוכר
לערבב הכל יחד

לדבש
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
פרוסת לימון
לבשל עד להסמכה .

לדבק העלה :
חצי כוס קמח
רבע כוס מים
לערבב .

למלא לאורך,העלה לסגור בקצוות ולגלגל ..
להדביק לקראת סוף העלה עם הדבק

לטגן ולטבול בסירופ ולגלגל בקוקוס או פיסטוק טחון

תודה דליה בר תקוה שדאגה לי לעלי בוריק

עלי סיגר ( בוריק ) במילוי פיצוחים
עלי סיגר ( בוריק ) במילוי פיצוחים

עלי סיגר ( בוריק ) במילוי פיצוחים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים