Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 חבילות או חבילה אחת עלי סיגר
לחתוך לחצי וחהניח בצד

מילוי:
200 גר"אגוזי מלך טחונים גס
200 גר" פיסטוקים טחונים גס
1 כף גדושה קינמון
2 סוכר וניל
2 כפות סוכר ולערבב היטב
לפתוח כל חצי עלה סיגר למלא ולגלגל לסגור היטב עם חלבון ביצה ולטגן

סירופ
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים מיץ מחצי לימון
לבשל עד לצמיגות

עלי סיגר ממולאים בפיסטוקים ואגוזי מלך
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים