Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבלילה להשתמש בכוס
מידה 250 מיל

מצרכים לבלילת הבצק:
2 כוסות קמח כוסמין מלא
2.5 כוסות מים +2 כפות מים
1/4 רבע כפית מלח
1 כפית שמן
שמים בקערה את הקמח ומוסיפים בהדרגה את המים
מערבבים במטרפה ידנית היטב ומוסיפים את השמן והמלח
ומערבבים היטב היטב עד למרקם חלק ללא גושים

אופן ההכנה :
מחממים היטב מחבת קטנה על להבה בינונית
מורחים בצורה אחידה מהבלילה בעזרת מברשת סיליקון על גבי המחבת החמה ממתינים חצי דקה לערך עד דקה עד שרואים שהבצק מתחיל להתרומם מהמחבת .אם יש צורך ממתינים עוד מספר שניות ומוציאים .
מניחים מכוסה בנייר סופג .
ממלאים בכל מילוי שרוצים !
מילוי בשר /כבד
מילוי מתוק
פירה ועוד
לאחר המילוי מטגנים בשמן עמוק ואוכלים חם

*אני מילאתי במילוי בשר טחון פיקנטי

למילוי הבשר:
400 גרם בשר מבושל
5 שיני שום
חופן כוסברה טריה
מעט מלח ופלפל שחור
חצי כפית כמון
כפית פפריקה
חצי כפית צ'ילי גרוס אופציונלי
1 כף שמן
2-3 כפות מים רותחים
אופן הכנת מילוי הבשר :
טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים ומוסיפים במידת הצורך את המים
*ניתן להכין מראש את כל השלבים למלא ..לגלגל ולהקפיא לפני טיגון !
ולטגן במידת הצורך חם חם במקום !

עלי סיגר מקמח כוסמין מלא ( לכל מילוי שרוצים )_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים